mietelmiä...

Runoilija Sanejoo666

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne 95- vaa... : )
 

Aika parantaa haavat, sanotaan
Kuinka paljon aikaa tarvitaan, mietitään
Mutta harva ei edes huomaa, kun haavat ovat parantuneet

Routa joutaa maan, peittää kesän alleen.
Älä sure mennyttä kesää, se on vielä edessäpäin

Asioilla on tapana järjestyä.
Jos ei järjestyisi, olisiko meitä vielä näin monta maan päällä?

Onnen salaisuus on taidossa iloita pienistä asioista

Jos emme pysty suuriin tekoihin, tehkäämme pieniä tekoja suurella rakkaudella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niissähän se onni juurikin on.Pienissä asioissa.Onnenmurusissa. Hienoja ajatuksia olet kirjoittanut.

Hyvin mietitty:)

viisasta kerrontaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot