Kehto

Runoilija Caroline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hitaasti kävelen kylpyhuoneeseen,
suljen oven perässäni
Istun ammeeseen kuunnellen hiljaisuutta ympärilläni,
katselen kuinka amme hiljalleen täyttyy vedestä,
en edes tunne sen kastelevan minua,
ajattelen vain elettyä elämääni
Vesikehto minua keinuttaa,
vaivun uneen yksinäiseen,
en nouse enää koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot