Nimetön

Runoilija Ainomieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 13:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni on mysteeri, kuten muutkin tunteet.
 

Mitä paremmin alan tuntea itseni, sitä kauempana tajuan olevani muista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mulla on sama, kun opin tuntemaan itseäni paremmin, tuntuu siltä että muut karkaavat kauemaksi. kun kukaan ei enää ole minulle sama kun olen itselleni eri.
ja kun välillä tuntuu ettei kukaan voi ymmärtää eikä ketään uskalla päästää lähelle.

hieno^

 

Käyttäjän kaikki runot