Nukkuva enkelini mun

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin ihanaa
on sun kauniita kasvoja katsella.
Kuunnella tasaista hengitystäsi,
nähdä kasvojesi värähtelevän,
kun jotain mielenkiintoista unta näet.
Kaukana unimaailmassa.
Olet niin suloinen juuri siinä
nukkuessasi vierelläni.
Katson kasvojasi . .
tunnen sen ihanan tunteen
syvällä sisimmässäni,
tuo enkeli rakastaa juuri minua <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot