Kahlittu ujous

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ujot katseet.
Kahlitut tunteet.
Niistä haluan eroon,
pois minusta.
Tahdon kertoa ja näyttää
kaiken,
juuri sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rohkeasti vain, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot