Kun katsoin sinuun

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun katson sinuun,näen sinussa herkkyyttä
näen sinussa kauneutta,näen sinussa asioita joita muut eivät tunnu näkevän. Minä olen nähnyt sinun itkevän silloin,
kun luulet olevasi yksin. Olen nähnyt sinun hymyilevän,
silloin kun ympärilläsi on ihmisiä,vaikka sisälläsi olet itkenyt.
Sisälläsi olet itkenyt yksinäiyyttäsi ja sitä kuinka kukaan ei edes sinua huomaa. Kyllä sinusta välitetään,olet vain
etsinyt sitä vääristä paikoista. Ja kyllä sinut huomataan,olet vain katsonut väärään suuntaan. Minä olen usein katsonut sinun suuntaasi ja nähnyt sinun surusi,nähnyt kyyneleesi. Minä näen sinut toisin kuin muut,muut eivät yleensä näe sinua ollenkaan,mutta minä näen. Minä näen sinut alppiruusuna,niin kovin yksinäisenä mutta niin kovin kauniina ja puhtaana. Siellä sinä olet vuoren rinteellä ja katsot ympärillesi etsien seuraa. Sinä tarvitset jonkun ihmisen vierellesi,olet ollut liian kauan yksin. Olet ollut niin kauan yksin että olet epätoivon syvään mereen hukkunut. Epätoivon pohjattomaan kuiluun tippunut. Jos minulla olisi tarpeeksi voimaa,uisin luoksesi. Jos minulla olisi tarpeeksi pitkä köysi,nostaisin sinut pois siitä kuilusta. Mutta minulla ei ole tarpeeksi voima,kuin ainoastaan sanoihin. Eikä köyteni edes riitä puoliväliin. Jos hyppäisin perääsi siihen kuiluun,mitä sinä sanoisit? Kiittäisitkö minua vai käskisitkö minun vain mennä pois. En tiedä mitä sanoisit tai tekisit mutta olen päättänyt hypätä perääsi. En saa unohtaa että jokainen sielu on kaunis,niin kaunis että se kannattaa pelastaa. En tiedä voinko sinua enää pelastaa vai onko jo liian myöhäistä,mutta minun täytyy yrittää. Jos en yritä,en voi antaa itselleni ikinä anteeksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot