Saavuttamaton

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseesi villi kuin meri
minut kahlitsee.
Olet minulle aarre,
se jota en ehkä ansaitse.
Paikallasi pidät minua,
levotonta sielua.
Kuitenkin tunteeni minun
hulluina laukkaa,
voi minua poloista raukkaa.
Lämmin tunne mieltäni piristää,
se vie huolet kauas pois
ja sydäntäni lämmittää.
Tuulenvire kun tuo viestisi sun,
ainakin unelmissain olet kultani mun.
Kaunis ja hento on äänesi sun . . .
rakkautta on se vain . . .
se sekoittaa pääni ain . . .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot