Vihaton

Runoilija SanRok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika vierelläni ois ihana, mutta miten sinut enää voisin saada? Elämän kysymyksiä, mutta ei vastauksia. -Sanrok- [Miulla on poika. ^^]
 

Istun yksin tässä vanhassa kahvilassa,
soittimesta tulee Mötley Crüeta.
If i die tomorrow mua säpsäyttää
ja halluaisin sun olevan täällä.
Voisimme istua tässä kahden,
sopia suhde ystävyyden.

Luulin, että merkitsen sulle enemmän,
mutta silti mut vain hylkäsit.
Ajattelitko, miltä musta tunttu?
Ajattelitko, etten suutu?
Onko tämä vain päättymätön kosto tarina,
särkyneiden sydänten?

Tiedätkö, että sua rakastin.
..Ja vieläkin.
En ikinä unohda sitä tunnetta,
kun mut elämästäs poistit.
Ei, en jaksaisi enää, tämä tunne,
surullista.
En osaa olla sulle vihainen.

Mun kulta rakas Juhain.
Vain sut takas tahtoisin,
vain sua suutelisin,
vain sulle rakkautta antaisin.
..Ain loputtomiin.
Anna mulle viimeinen mahdollisuus,
niin sytytetään yhdessä rakkaus uus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau, mä en tienny et kirjotat runojas tänne :)
nää on kyl hyviä :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
SanRok Elän unelmaa 20.11.2005 0 Runo
SanRok Halu tuntea 6.12.2005 1 Runo
SanRok Uneton 6.11.2005 0 Runo
SanRok Ikuista 13.11.2005 0 Runo
SanRok Vihaton 9.11.2005 1 Runo
SanRok Tuska 5.11.2005 0 Runo
SanRok Anteeksi 6.11.2005 0 Runo
SanRok Älä sure rakas 14.9.2006 3 Runo
SanRok Kyynel meri 20.11.2005 0 Runo
SanRok Uuudestaan 6.12.2005 2 Runo