Lähdit pois

Runoilija Henna85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2023 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti!!
 

Pikku hiljaa illat pimenee.
Aamulla aikaisin herään, on vielä pimeää.
Silloin tällöin rintaani puristaa.
Tuska hiipii sisään.
Kaipuu kasvaa hetki hetkeltä.
Lähdit pois hyvästejä jättämättä.
Yhtäkkiä olit vaan poissa.
Pienen hetken ajan sua mietin, sua kaipaan.
Sitten sydämeni suljen, että jaksan elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kaipuuta haikean kauniissa runossasi.

Hienosti kerrottu

Pidin erityisesti kohdasta "...että jaksan elämää".
Elämänjanoinen asenne kantaa.

Koskettavaa kaipuuta haikean kauniissa runossasi.

Hienosti kerrottu

Pidin erityisesti kohdasta "...että jaksan elämää".
Elämänjanoinen asenne kantaa.

 

Käyttäjän kaikki runot