Pappa

Runoilija Henna85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2023 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti!!
 

Lähdit yllättäin,
sua kaipaamaan jään.
Tiedän ettet palaa.
Oletko enkeli,
joka pilven reunalta katselee?
Suojeletko minua
maailman kolhuilta?
Jätit jälkeesi kaipuun.
Uskaltaisinko sanoa hyvästi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot