tarvitsen

Runoilija jjk

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä vain, ei muut mua huomiseen saa jaksamaan
mitä sitten, kun katoat?
 

tee mitä haluat
revi rikki, hajota palasiksi
katko siivet irti ja leiki vielä vähän
kunhan et kokonaan unohda

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot