Ikuisesti yhdessä

Runoilija simeoni89

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka unelmamme anasti ja teki niistä pilaa? kuka kaltaisekseen meidät loi ja kylvi täyteen vihaa? veriurat... miksi sormet helposti nyrkkiin puristuu? miksi käärmeiden kielellä puhuu meidän suut?
 

Mä taas sen kokea sain
tän ainaisen ikävän tunteen rinnassain

mä aina yksin tätä arkea talsin
vaikka tahtoisin sinun kanssasi olla kaksin

mutta kai kohta se kesä tulee ja linnut laulaa
kukat kukkii ja kosket pauhaa

kun kesä mennyt on, mitä jäljelle jää?
ainakin kauhea kasa ikävää

mutta sitä mietitä me vielä ei
on meillä pitkä kesä eessä, hiphei

sua aina ja ikuisesti rakastan
ei se mihinkään kesän jälkeen lopu
vaikka alkaakin koulu ja tulee kauhea hoppu

toivon että jaksat minua näin vielä nämä parit vuodet
sitten voimme olla ikuisesti yhdessä, me molemmat puolet <3

Selite: 
en mie muille tällaisia runoja teekkään ku Sonja-kullalleni =)...mut toi ite runo on ihan paska, mut sovitaan et ajatus on tärkein..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja todella suloinen runo..:)herkkä!

 

Käyttäjän kaikki runot