Keson muistolle

Runoilija simeoni89

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka unelmamme anasti ja teki niistä pilaa? kuka kaltaisekseen meidät loi ja kylvi täyteen vihaa? veriurat... miksi sormet helposti nyrkkiin puristuu? miksi käärmeiden kielellä puhuu meidän suut?
 

Aina kun kotioveni avasin
kuulin haukkusi jo kaukaa
sinä vauhdilla luokseni ravaten
sinun äänessäsi oli silkkaa rautaa

vuosia meitä viihdytit monin tavoin
ei kanssasi tylsää ollut koskaan
sinua lenkillä käytin illoin
et hidastellut milloinkaan

vaan nyt minulta puuttuu kaikki tuo
sinä mennyt olet maahan kaukaiseen
sinut laskin multaan Rekilänmaan
lepoon saatoin hiljaiseen

sinä olisit tullut kohta neljäntoista
mutta sinut päätettiin ottaa pois jo nyt
ehdit nähdä elämässäsi yhtä ja toista
kiertää myös monet kaupungit

sinä maailman paras lemmikki olit
ja sinua paljon tulen kaipaamaan
kiitän sinua näistä kaikista vuosista joita tarjosit
nyt koirataivaaseen pääset matkaamaan

Selite: 
Rakkaan Keso-koirani muistolle, joka nukkui pois 17.7.2006
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli ihan tippa silmään itelleki, oma lähes 15-vuotias Ninni-koirani kuoli maaliskuussa.

 

Käyttäjän kaikki runot