Matkalla

Runoilija Anthjaon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinua, tyttöni
minä tahdon suudella

Tokion värivalojen alla

Maistaa iholtasi
niin kaukomaiden mysteerit,
kuin kotoisen tunturiviiman kirpeydenkin

ja nukahtaa syliisi yöttöminä öinä

Unohtaa, ettei
Pariisin aurinko ilman sinua
ole yhtä lämmin

eikä ruohon tuoksu sateen jälkeen
niin pyörryttävä
kuin kanssasi koettuna

tahdon kulkea
ilman tietoa määränpäästä,
karttana silmiesi tuike,
hymykuopat poskillasi

Paljaista varpaistasi
hiustesi latvoihin

Läpi elämäni universumin
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nyt voisi sanoa että sait herkistymään, jopa muutaman kyyneleen verran. tämä on mykistävän upea ja ihana, tunnelma on kuin haavemaailmoista, pilvistä ja niin lostavasti luotu. olet lahjakas kirjoittaja.
ja tämä on ehdottomasti suosikkieni uusi helmi, kiitän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot