Olen sinun

Runoilija Anthjaon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vahvat kädet päättäväisenä niskassani
ja tuttu jännitys vatsanpohjassa

Ajatukseni lipuvat hitaasti,
tunnen kuinka keho rentoutuu
köysien kietoutuessa peittämään alastomuuttani

Sivelet kiusoitellen odottavaa kehoani

Ensimmäisen iskun osuessa,
minä hymyilen

Vedät hiuksistani, selkäni kaarelle
ja mielihyväni kasvaa
tuntiessani sinun kovettuvan ihoani vasten

Eikä mikään hellyydenosoitus
voisi olla minulle nautinnollisempaa

Suljen silmäni
kun rajusti otat minut

Omaksesi, ikuisesti
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot