Nimetön

Runoilija Anthjaon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Joskus olen niin yksin
ja iltaisin tutut kadut
saavat minut eksymään
liian syvälle itseeni

Kaupungin hiljaisuus turruttaa aistejani
yhä minä kuuntelen kaikua, 
jonka lähtösi jätti ihoni pinnalle

sydämeni tyhjiin kammioihin

Enkä minä edes koskaan sanonut hyvästi
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot