En tiedä

Runoilija 2f0a300c063bc9ceeadc47a41b17d2fb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2013
Viimeksi paikalla: 15.1.2019 22:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä mitä tehdä,
Tunnen kosketuksesi vieläkin,
En tiedä merkitsikö se mitään,
Vaikka tavallaan väitit niin,
En tiedä olitko tosissasi,
Tai edes järjissäsi,
En tiedä enää mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Epävarmuus voi olla hyvinkin raastavaa... Toivottavasti saat selvyyden!

 

Käyttäjän kaikki runot