liian lujaa

Runoilija mkaura

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään runoista, vaikkei päälle päin uskoisi. Tykkään paljon muustakin, kuten kaikenlaisista kirjoista, joissa on jotain jujua. Pelkkä viihde rasittaa. Kuten eräs amerikkalainen elokuva tänä iltana. En ole tylsä, vaikka olen vakaa.
 

Olen aivan liian pieni
kun puhutaan rakkaudesta
Olen aivan liian pieni
ristiriidoissa

Olen aivan liian naivi
kun tunteet järkkyvät
Olen, aivan liian hento
kun liitot särkyvät

Ja kuitenkin niitä teen
ymmärtämättä mitä oikein teen
Kuuntelenko mitä sinä sanot,
ja kuuntelenko mitä haluat

Etenenkö vähän liian lujaa
asiossa joista sovittu ei
teenkö puolestasi ratkaisuita
joihin valmis ollut et

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot