vaunut ym

Runoilija mkaura

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään runoista, vaikkei päälle päin uskoisi. Tykkään paljon muustakin, kuten kaikenlaisista kirjoista, joissa on jotain jujua. Pelkkä viihde rasittaa. Kuten eräs amerikkalainen elokuva tänä iltana. En ole tylsä, vaikka olen vakaa.
 

Kuljen vaunuissani kohti kylmyyttä,
tyhjyyttä...

Vain hetki kun tunsin hellyyttä
luulin talon löytyneen

Mutta se olikin vain hetki kohtaamattomuutta,
tuntemattomuutta

saimme tunteen paremmasta
vähemmän itse olimme

Kai sen hyvä olikin loppua
Mutta silti loppu toi minulle surua.

Selite: 
sanat ei vaan taivu, vaikka haluaisin. Tuskin tuosta välittyy edes ajatus..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot