Nimetön

Runoilija Ritu 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä se kerran kohdataan koostetaan kokoontuen asetutaan keskelle asumaan.
 

Tulit luo kuin varhainen aamu myöhään menneen yön jälkeen.
Kaipaus on unettomia öitä,
tuulen vire

ennakoimaton.
Kaipaus
se rakentaa pedin on taipumaton epätoivon hetkellä.
Ajatus lentää
tiedän,

että sinä tiedät minun ajatelleen taas sinua .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot