Nimetön

Runoilija ckkc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naura
ne heikot kohtani
 

ensin iskee pyörryttävä hulluus
se tuntuu mahanpohjassa ja sormenpäissä,
varpaista asti sydämen kautta sekoittaa pääni

typerää, tiedän
pian se muuttuu kivuksi ja vettyneiksi silmiksi, pitkiksi illoiksi
siinä vaiheessa on jo mahdotonta unohtaa

ja mietin
miten koskaan saatoin antaa sinulle luvan
sanoa jotain sellaista, joka voisi saada minut toivomaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ckkc Nimetön 25.1.2014 0 Runo
ckkc Nimetön 31.8.2009 0 Runo
ckkc tässä on hyvä 20.12.2011 4 Runo
ckkc Nimetön 18.4.2012 0 Runo
ckkc Nimetön 24.4.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 18.11.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 11.2.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 7.12.2009 1 Runo
ckkc en tiennyt mitä vastata vaativiin kysymyksiin 5.11.2009 0 Runo
ckkc Nimetön 13.9.2013 0 Runo