Sanotaan vaan

Runoilija Mirtti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanotaan
että ihminen ilman mielipiteitä
on kuin puuttuisi nenä päästä
mutta kuka täällä enää uskaltaa
kun nenä revitään väkisin irti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Asiaa!
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot