Improbatur

Runoilija Mirtti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paino harteilla
Laudatturit karkuteillä
ja niin
pettymykset kasvoilla
vaan ei omillani
''hei, me vain kannustetaan!''
anteeksi
taisin kuulla väärin
luulin sen olevan
painostus
''tyttö tee meidät ylpeiksi!''
ja silti
Improbatur paperilla
ja yhä uudestaan
pettymykset kasvoilla
vaan ei vieläkään omillani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot