Sarcasm

Runoilija Mirtti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä siinä valitat
marttyyrinä elelet
Täällähän on kaikki niin hyvin
kun maailmassa
vallitsee rauha
ja kellään ei ole ongelmia
Joten lopeta se valitus
ja ole onnellinen
Niinhän me kaikki olemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja osuva runo, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot