Cancer

Runoilija Mirtti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Part I

En minä tätä valinnut
mutta silti
osasin sitä odottaa
Ei tämä minua lannista
vaikka se tuntuu kipeältä
Itseasiassa
olen aina pitänyt mehujäästä

Part II

Kasvot niin kalpeat
hiukset jo aikaa sitten lähteneet
En osaa sanoa mitään
mutta eihän tässä
ole mitään sanottavaa
kun se puhuu puolestaan
Kaikki on jo tehty
mitä tehtävissä on

Tule hakemaan
jos uskallat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot