Huominen

Runoilija Tonigee

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aloin tekee runoja ku joni sano että oon surkee räppään
 

huolehdin huomisesta,
murehdin ja aikaa kuluu

tulee huominen

huolehdin huomisesta,
murehdin ja aikaa kuluu

tulee huominen

huolehdin huomisesta,
murehdin ja aikaa kuluu

ei tule huomista,

ja murehdin kun siihen aikaa kului

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lopetus jättää vähän miettimään
ei tullut huomista ja runominä murehtii kun siihen kului aikaa, siis murehtimiseen vai siihen että huomiset loppuivat?
oli miten oli, uskon monen voivan samaistua tähän halusivat sitä myöntää tai eivät.

Mainio!

 

Käyttäjän kaikki runot