Tää meidän päivämme on

Runoilija The Loner

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuulen maailman kutsun. Astun rohkeasti eteenpäin, sielu ja sydän avoinna. Vastaantulijat, tervehdin teitä, sillä teissä kaikissa on palanen minua ja osa teistä kaikista tekee sydämeeni asunnon. :)

Niin... ja elämä on osa musiikkia!
 

Auringon nousuun kun aamulla herään
sut nään siinä vierelläin mun
poskeas hyväilen sormillain hiljaa
ja huomaan jo hymysi sun

Kun silmäsi avaat ja katseemme kohtaa
on tunne tää niin sanaton.
Suudelman annat ja sydämein hyppii
on rinnassain rakkaus sammumaton.

Kätees nyt tartun ja vien sinut tanssiin
vasten rintaasi painaudun
linnut laulullaan rytmin herkimmän antaa
mä kauneudestas huumaannun.

Silmiisi katson, sä ymmärrät viestin:
Tää päivä on rakkauden
Suudelmin hellin ja hyväilyin herkin
sanoa tahdon nyt sinulle sen:

Tää meidän päivämme on
laulan silmiisi tähdet, taivaalles auringon
pitkin maailman rantaa tää rakkaus kantaa,
on siteemme murtumaton.
Tää meidän päivämme on.

Kun kanssasi yhdessä tulevaa kohden
näin rinnakkain astellaan,
näämme rakkauden tyvenen, tuiskut ja tuulet
ne yhdessä voitamme vaan
Päivät toisiaan seuraa, niinkuin helminauha
ajan kulku on loppumaton
Ja keskellä kiireenkin, arjen ja työn
ajatus tää aina luonamme on:

Tää meidän päivämme on
laulan silmiisi tähdet, taivaalles auringon
pitkin maailman rantaa tää rakkaus kantaa,
on siteemme murtumaton.
Tää meidän päivämme on.

Selite: 
Tämän kipaleen sanoitin rakkaan ystäväpariskuntani kihlajaislahjaksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot