Sinä

Runoilija The Loner

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuulen maailman kutsun. Astun rohkeasti eteenpäin, sielu ja sydän avoinna. Vastaantulijat, tervehdin teitä, sillä teissä kaikissa on palanen minua ja osa teistä kaikista tekee sydämeeni asunnon. :)

Niin... ja elämä on osa musiikkia!
 

Sinä olet mulle kuin kesäinen sade iholla,
virkistävä, vilvoittava kun on tukala olla.
Olet kuin auringon lämpö, kun kylmä mun on,
kuin vuoripuron raikkaus, kun on olo onneton.

Sinä sanoillasi saat mun sieluuni rauhan,
hetket hiljaiset yhtä tärkeitä aivan.
Sydämen puhe ei korviin äänenä soi,
mutta toinen sydän sen kuulla voi.

Näin haluan sinulle sanoin sen ilmoittaa,
mitä sydämeni kertoo, ilonkyynelin vuodattaa:
Olet minulle tärkeä, sut elämääni tahdon pysymään,
kanssani rinnan Ystävyyden polkua kävelemään.

Selite: 
Tämä runo on omistettu Rakkaalle Ystävälleni Teresalle. Kiitos kun olet olemassa! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, upea runo. Tässä on ulottuvuuksia.
Tavoitat tällä monet.

Heinoa tekstiä.Osaat koskettaa runoillasi, ja se kai on tarkoituskin...ja kiitos kommentista! Tästä on hyvä jatkaa...

oi, todella upeaa tekstiä :)
ystäväsi VARMASTI ilahtuu näistä sanoista

 

Käyttäjän kaikki runot