Rakkauttako?

Runoilija Evil89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaiken oon tehny, mitään en myönnä..." Uskokaa itseenne ja antakaa palaa täysillä, älkääkä antako minkään lannistaa kulkuanne!!!
 

Sanot että haluat minut,
että haluat olla taas kanssani?
Sanot että rakastat minua,
että välität ja kaipaat?
Ovatko nuo sanat todella todellisia?
Ovatko?
Haluaisin niin kovasti uskoa, että ovat?
Mutta enään en ole varma..
En ole varma pystynkö jatkamaan ilman sinua?
Ilman minulle niin tärkeää ja rakasta ihmistä!
Välitän niin paljon, että en haluaisi minuun sattuvan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsin ihania ja haikeita nämä uudet runosi. Niin kauniita. <3 Joskus olen itsekin tuntenut noin toista kohtaan.

 

Käyttäjän kaikki runot