Muuttunut ystävä..

Runoilija Evil89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaiken oon tehny, mitään en myönnä..." Uskokaa itseenne ja antakaa palaa täysillä, älkääkä antako minkään lannistaa kulkuanne!!!
 

Olet muuttunut..
Muuttunut tavalla, jota en ole vielä ymmärtänyt..
Emme enää ole niin läheisiä kuin ennen,
vai olemmeko?
Omasta mielestäni emme..
Emme enään tapaa yhtä usein,
emme enään tee samanlaisia juttuja kuin silloin joskus..
Silloin kuin kaikki oli hyvin..
Silloin kun minulla oli sinut ystäväni..
Olenko minä nyt menettänyt sinutkin?
Sinut, joka olit minulle kaikkein tärkein..
Jonka vuoksi kuitenkin jaksoin aina eteenpäin surusta ja tuskasta huolimatta...
Tuleeko se hetki takaisin joka meillä silloin joskus oli?
Vai olenko minä menettänyt sinut lopullisesti?

Selite: 
Se kenelle tää runo menee, niin hän tajuaa että tämä on sille tarkoitettu.. Olet tärkeimpiä ystäviäni..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvaa hyvin sitä hetkeä, kun huomaa ajan menneen huomaamatta eteenpäin ja ihmisten kasvaneen, joskus myös erilleen. Tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot