Minä olin tie / toinen versio

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Minä olin tie
sinä olit matka.
Minä olin polku
sinä olit askel.
Minä olin meri
sinä olit laiva.
Minä olin väylä
sinä olit majakka.
Minä olin satama
sinä olit ankkuri.

Näin me toisiimme
kiinni tartuttiin

Selite: 
Näitä tuli sit toinenki saman otsikon alle... Haittaakse
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot