Vähään tyytyisin

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Vähään tyytyisin
vähempään
kuin uskoisit.

Jos anteeksi silloin pyytäisit,
kun sanasi joskus loukkaa
ja vierelle hetkeksi tulisit,
kun kyyneleet silmiä kastaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot