Varoittamatta

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Varoittamatta
irtosi ote
lämpimästä sylistä,
viilsi haavan
epäselvistä sanoista

rakkauden käsivarsilta
pudonneen
kipu kylkiluissa...

Selite: 
Arkiston aarteita. Kirjoitettu 31.1.2012
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavuutta on runossasi.

koskettavaa tekstiä hyvällä tunteella. runo etenee tyylillä ja taidolla ripotellen lisätietoa lukijalle.

 

Käyttäjän kaikki runot