Pieni rukous

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Älä
epätoivon
tempovaan
tuuleen päästä
tai itsekkyyden
myrskyävään
yöhön jätä

Vaan
rakkauden varjolla
järkeilyn sateelta
suojaa anna
ja jalkoihin
vettäpitävät
luottamuksen
saappaat...

Selite: 
Edelleen arkistosta. 14.11.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot