Kummipojalle

Runoilija Gekados

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 30.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rasiallinen suklaata
 

Hassu panda
hatussaan tuossa
Haisteli kukkia
kuivassa suossa

Hurmaava pingviini
frakissaan tuossa
Kasteli maata
kuivassa suossa

Pingviini kuivaa maata
niin innokkaasti elvytti
Että samalla hassun Pandan
vedellään kylvetti

Vesivyöryn jälkeen
Oli enää pelkkä panda
Ei enää hattua päässä
Huoli meinasi tulla
Miten nyt pärjään kylmässä säässä

Sitä etsimään
dynaaminen duo
Panda ja Pinkku

Tuolla on hattusi
hassu panda
Huusi Hurmaava pinkku
Ja siellä se nökötti
Auringonkukan alla
Vasta kastellun
Komian kukan alla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot