I dag

Runoilija lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I dag jag glömmer alt
I dag fattar jag ingenting men bara hoppas
I dag är jag trött
I dag älskar jag dig
och jag älskar alt vad är
men du
Du sagt att du behöver inte mig och
därför är jag olyckligt
det är farligt
när du behör inte mig
jag kan inte vara lycklig. Jag bara stannar med mina svartta tänkerna.

Selite: 
Omistettu Leijonamielelle. Suomalaiselle sisupussille, josta välitän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot