Ero

Runoilija lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen eroamassa. Eroamassa sinusta ja samalla aloitan
uuden liiton. Liiton oman itseni kanssa. Minä tarvitsen tämän eron tämän hetken tyhjyyttä ja avaraa tilaa.
Tämä ero on suru, mutta helpottava huokaus. Tämä ero on kyynel, mutta auringon nousu. Tämä ero on liikaa ja liian vähän. Tätä ei voi määrittää. Tämä on ja pysyy ja elämäni alkaa koostua uusita palapelinpaloista.

ps. Aloita sinäkin alusta. Kerää ja koko särkyneet palasi. Ole mies, mutta älä tee oloasi tuskaisaksi minun vuokseni. Vihaa minua jos se helpottaa oloasi.
Elämä on alkanut, nyt minun siipeni kantavat.

Selite: 
omistettu Ex- miehelle ja kaikille jotka eroavat
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot