Olenko elämäsi rakkausruno?

Runoilija lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piirrät ihoani pehmein hyväilyin,
Suutelet väsymyksen energiaksi ja julistat kauneuttani koko uinuvalle kylälle parvekkeeltani.
Minä annoin sinun pitää kädestäni kiinni julkisella paikalla, vaikka ystäväni virnuilivat suuntaamme ja tuntemattomat huokailivat nuorta lempeä.
Ennen kuin suljet silmäsi naputat lupaavan tervehdystekstin kännykkääni:"minä ihmettelen olenko jo unessa vai onko tämä todellista.........."
Kun aamulla aurinko heräilee yömme jälkeen, vanhat kuvioni ja ahdastiva arkirumba pelottaa minua. vilisee ajatuksissa silmissä.
Eihän tämä ollut vain yhden yön onni!Eihän?Pelottaa hieman heräillä viereltäsi, sillä voihan olla että tämä jää ainoaksi yhteiseksi aamuksemme........

Vielä hetkeksi
verhoudun plyyssiin, samettiin ja kastehelmiin.
Ennen kuin avaat sinisilmäsi eilen minulle hymyilleet,
ennen kuin selviää, onko MEITÄ vai olemmeko vain ne kaksi erillistä ihmistä, jotka olimme ennen kuin hitaamme alkoi ravintolassa soida.
Olen runosi jos tahdot......Tahdotko?

Selite: 
Jokaisen kuuluisi löytää oma runonsa ihmisten joukosta. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot