Olen kivun kipinä

Runoilija lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rutosti on arvoa menneisyydellä, ehkä liikaakin. En tiedä mitä mietit ja miten aikaa vietät. Minä kipuinoin eromme kipua ja kuohun tuskaa. Kivun kipinä. Sitä kai se on. Tyhjää tilaa sydämeni kohdalla, kun sinä olet poissa. Miksi jättäjää aina pidetään pahiksena? Kun ilma on täynnä raskaita asioita ja surua- ei sellaisesta sielu selviä. On saatava tilaa mihin ulottaa voimakkaan persoonansa jokainen nurkka. Kivun kipinä tänään, mutta uskoen huomisen mahdollisuuteen.

Selite: 
avioero fiiliksiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot