Kuka olet

Runoilija elisa_swe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan näin kiittää runoystäviä kaikesta kommenteista/arvosteluista mitä saan teiltä oli hyvää tai huonoa mutta sehän vain meitä runoilioita vahvistaa...eikös? *hymy*kritiikki tekee vain hyvää,se vahvistaa ;))
 

Tunnen rakkautta,sinulta,sinusta
jotain puuttuu kuitenki,mutta en tiedä
mitä

Valheita valheen jälkeen,lupaa ja luovuttaa
kuka sinä oletkaan jota luulevani rakastan

Miksi itseni omani kertoo toista,ja ajatukseni
erinomaista

Kuka rakkaani olet,tunnetko samoin kun minä
miksi puhut asioista toisin,ja minulle kerrot
asioita moisin

Mitä hyödyt asioistasi kehua,kun minä en paljoa
välitä rehuista

Ole sinä oma itsensä,niin rakastan sinua loppuikääsi

Selite: 
Tästä tällainen vain tuli iltaa yksin viettämissä...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo, pidin.
 

Käyttäjän kaikki runot