Onko se totta?

Runoilija getaway

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä näit maailmassa niin paljon hyvää
ja tiesit, mitä pitää parantaa
Minä näin
mitä näin
Sinä tiesit milloin täytyi sanoa tahdon
Minä käännyin alttarilla ympäri
Sinä ja lempeät silmäsi
Minä ja lapsen katse
Yhä silti
tunnen lämpösi
Oletko oikeasti siinä?

Selite: 
Pohdintaa, riitänkö oikeasti tällaisena.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot