Kaiken

Runoilija getaway

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusit huomiota
kuin katukoira nälkäinen
Halusit hieman hellyyttä
kuin kesäkissa syksyn saavuttua
Ja aavistuksen rakkautta
kuin yksinäinen kulkija sateella
Sait kaiken,
enkä huomaa eroa entiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot