... ja niin minä leikin tyhmää

Runoilija runosydän

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 28.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole aina helppoa, vaikka se olisikin helppoa.
 

Utopiaa, kuvitelmaa, harhaa, eikö vaan?
Joskus kun haluaa, ja saa, ei enää haluakaan
Liikaa, aivan liikaa, me tätä aatellaan
Me tavataan, salataan, kaikki samaan aikaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jonkinlainen yhteys tässä juuri tähän päivään. Ajatusrikas runo.

 

Käyttäjän kaikki runot