Koulu tien bestis

Runoilija kesyhiiri

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamuisin kun nuosin koulutaksiin odotin innolla että kohta näemme. Aina odotit mua joko pihalla tai naulakoitten luona. Me nauroimme , lauloimme ja juttelimme omasta salaisuudestamme yhdessä . me olimme toistemme turvamuuri koulu päivien vaaroissa. Sitten juoduin vaihtamaan kuolua ja jäin sua kaipaamaan ja mietin että neämmekö enään koskaan? Sitten yhtenä keväisenä päivänä kävelit minua vastaan ja olin todella iloinen. Sitten emmä taas vuosiin nähneet ja yht äkkiä löysin sut facebookista ja laitoin kaveripyynnön. Siitä päivästä eteenpäin olemme olleet yhteydessä usein ja olemme sitä nyt ja AINA!!!!!

Selite: 
Tanjalle koulutieni bestikselleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hyvin tehty. Riimeihin voisit vielä panostaa niin tulisi vähän runoutta mukaan. Pidin tästä.

Tää Runo pistää vaan melkein itkemään ja Kaipaamaan sua niin kovasti! Lue runoa ja muistele mitä kaikkea meillä on. Tule luokseni takaisin enkelini.

 

Käyttäjän kaikki runot