Anglismifiksaatio

Runoilija Reijo Terva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runosuonen spontaania pulpahtelua lontooksi ja suomeksi
 

Verbaali-installaatio
hubrisintoksikaatio

Taidekonstellaatio
mielen emansipaatio

Kehon automaatio
lihan relaksaatio

Hektinen intonaatio
ajatusten fluktuaatio

Innokas partisipaatio
ideoiden klassifikaatio

Perspektiivin rotaatio
eksessin amputaatio

Delegaation konsideraatio
lopputuloksen proklamaatio

Anglismifiksaatio on
tunkkainen akvaario

Selite: 
suoran suomennuksen seuraukset...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkea näitä hienoja sanoja minä en ymmärrä...

 

Käyttäjän kaikki runot