Hetki

Runoilija Reijo Terva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runosuonen spontaania pulpahtelua lontooksi ja suomeksi
 

Jokainen hetki
pieni merkityksellinen retki.
Matka menneestä tulevaan.

Kronologinen metamorfoosi
patologinen mysteeri
olemisen ajallinen systeemi.

Tulevaisuus on tässä ja nyt,
missä menneisyys juuri oli.
Nykyisyyden hetkellinen tivoli.

Selite: 
ihmeellinen aika
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot