Eteenpäin

Runoilija Reijo Terva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runosuonen spontaania pulpahtelua lontooksi ja suomeksi
 

Tässä on riskit, tässä on palkinto.
Tämä on tilanne, tähän olemme tulleet.
Menestys tai turmio,
kohtalo näyttäköön suunnan.

Inspiraatio ravintomme, epäilyksille ei sijaa.
Kunnianhimo kompassimme, mielikuvitus rajana.
Tulevaisuus valintamme timanteiksi tiivistää.

Aikaa kuluu, tulevaisuus saapuu.
Huolet, ongelmat entiset haihtuu.
Aika tekee tehtävänsä, perspektiivi muuttuu

Tässä on tulevaisuus, tässä on elämä.
Tämä on tilanne, tähän olemme tulleet.
Menestys ja turmio, harhaa molemmat.
Kohtalona elämä, elämä intohimolla eletty.

Selite: 
Perspektiivin muutos eteenpäin mentäessä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot