Rakkauden muistisääntö

Runoilija Wingman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2021 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puserosi napeista
jokainen

lauloi
yhden laulun

kertoi
yhden salaisuuden

sanoi
sen yhden sanan.

Ja vieläkin,
nyt kun olet mennyt

kuulen
sen laulun

pidän sen salaisuuden
tunnen sen yhden sanan.

Ja muistan
ne napit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielelläni luin ja teksti piti matkassaan eikä eksynyt rakkaus mihkään napitit sen hyvin :)

Nappeja näpelöi
soittajan sormet. : )
Haikean kaunista.

aivan ihana! jatka runojen kirjoittelua, olet tosi hyvä. :)

Voikun olet ihanasti kuvaillut, tykkään todella paljon.

ihana,
valloittavan huRmaava
uuuuhhh

Kiehtovia muistijalkia herkassa runossasi.

Sait hymyilemään..tää on ihana!

Voi mikä runo,
sai kyyneleet valumaan virtanaan...

Huoks. Olisipa saanut jonkin napeista muistoksi tallelle, muistoksi...
Runon tunne haikea muttei katkera. Hellä jotenkin.

Aika sellanen nam, antaa mielikuville tilaa, paljastaa, muttei liikaa. On, hieno!

Valloittavan aistillinenkin runo, jonka tunne kutittelee.

Nappiin osuu ! ;))

 

Käyttäjän kaikki runot