Kuunvalon maassa

Runoilija Wingman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2021 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen
ollut piilossa, kuunvalossa

alla hankien,
susilta karussa ihan
hengittämättä

Minä olen
voittanut, sen
lohikäärmeen tultasyöksevän

Pelkäsin silloin, tottakai,
mutta uskoin ja voitin,

koska minä uskoin niin

mutta näiltä piruilta
jotka syövät
sydäntäni öisin

en edes usko
karkaavani
voittavani

ei auta hanki ja jää
ei keijun pöly

koska en usko

Se olisi nyt Sinun työsi,
minua suojata,
pelotta puolustaa

uskoa ja rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, fantasiamaista.

Kuin kertomus, tarina koetusta, eletystä vaikeasta ajasta. Riipaisee jotenkin tuo konditionaali "olisi" - se on kuin toive jota ei kuitenkaan tiedä uskaltaisiko toiselle ihmiselle suoraan sanoa.

Tämä on aivan huikea. Oikeastaan, olen tämän edessä aivan sanaton. Jo otsikko tempaisi minut täysin mukaansa. Suosikkeihin, lentämällä.

 

Käyttäjän kaikki runot