Taikasana

Runoilija Wingman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2021 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota minut
ja kerää toiveeni

ja tietenkin
omasikin

Vie ne täältä

Vie sinne
salaiseen paikkaan

ja sano se
salainen sana

Ota minut
ja väsynyt sydän

ja sano, sano nyt se.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkistetysti luot suurta tunnetta runoissasi.
Tämäkin... Täynnä Taikaa.

Pidin, Paljon.
:)

Niin kaunis on kaipuusi ja sen sanallinen muoto.

"Ota minut
ja väsynyt sydän"

Kaunis.

Kaipaavan kaunista ja herkkää runoilua, jossa taikasanalla on oma valtansa!

Pelkistetysti luot suurta tunnetta runoissasi.
Tämäkin... Täynnä Taikaa.

Pidin, Paljon.
:)

Niin kaunis on kaipuusi ja sen sanallinen muoto.

"Ota minut
ja väsynyt sydän"

Kaunis.

Kaipaavan kaunista ja herkkää runoilua, jossa taikasanalla on oma valtansa!

 

Käyttäjän kaikki runot